Nieuwe generatie personal devices

Prowise presenteert de nieuwe generatie personal devices. De Prowise Chromebooks, Prowise All-in-One PC’s en Prowise EduBook 360 zijn meer dan ooit afgestemd op de behoeften van het onderwijs.

De toevoeging van devices aan het klaslokaal realiseert gepersonaliseerd onderwijs en een actieve klas. Prowise ontwikkelt ook de software waardoor devices helemaal tot hun recht komen in de klas: Prowise GO en Prowise Presenter. Op afstand volgt en beheert de leerkracht wat leerlingen op hun personal devices doen, leerlingen kunnen zelfstandig aan de slag met adaptieve oefenprogramma’s en het scherm van leerlingen wordt eenvoudig op het digibord weergegeven.

Prowise Chromebooks EduLine

Als Google for Education Premier Partner in de Benelux lanceert Prowise de nieuwe Chromebook EduLine-serie. Prowise is een van de enige ter wereld die samen met Google speciaal voor het onderwijs Chromebooks produceert. Door de snelheid, krachtige accu, Android-apps, HD-camera, automatische updates en het 360º roterend touchscreen (van de EduLine 360) zijn de devices op verschillende manieren inzetbaar in het klaslokaal.

De Chromebooks uit de EduLine-serie zijn van hoge kwaliteit, zeer geschikt voor gebruik in het moderne klaslokaal en voorzien van maarliefst drie jaar garantie. De Chromebook EduLine 360 is voorzien van 4GB ram/32GB opslag en heeft een 360º roterend touchscreen. Gebruik hem als laptop om werkstukken samen te stellen en buig hem om tot tablet om educatieve games te spelen of lange teksten te lezen. De Chromebook EduLine heeft geen 360º roterend display en is uitgerust met 4GB ram/16GB opslag.

Prowise All-in-One PC

De Prowise All-in-One PC is samengesteld om een sleutelrol in het klaslokaal te spelen. Het 21,5″ LED scherm levert mede door de krachtige batterij tot en met zes uur prachtige prestaties. Door het 10-punts multi-touch touchscreen is de All-in-One PC perfect geschikt om met meerdere leerlingen aan of rondom te werken. Geef instructie in de pc-modus, zet leerlingen in groepjes aan het werk in de tablet-stand of laat iemand zelfstandig opdrachten uitvoeren in een rustige hoek van het lokaal.

Er zijn meer functionaliteiten die de Prowise All-in-One PC tot een multi-inzetbaar device tussen de schoolbanken maakt. De twee megapixel camera en microfoon garanderen dat leerlingen aan de slag kunnen met het opnemen van filmpjes, Skype-gesprekken of interactieve games. Door de slimme webcam cover hoef je je geen zorgen te maken over ongewenste meekijkers. Schuif de cover over de camera en je kunt gerust zijn. Het Privacy Verified-certificaat toont aan dat je erop kunt vertrouwen dat je persoonsgegevens bij ons in goede handen zijn.

De Prowise All-in-One PC is beschikbaar in twee varianten: de Intel Pentium en Intel Core i5.

Prowise EduBook 360

De Prowise EduBook 360 is een krachtige notebook, uitgerust met Windows 10, touchscreen en Windows Ink pen. Het device biedt altijd de juiste stand om in te werken. Dankzij het 360º kantelbare touchscreen verander je hem van laptop naar tablet en alles daartussenin. Hierdoor kan de notebook flexibel in het klaslokaal worden ingezet

De Prowise EduBook 360 is uitgerust met een Windows Ink pen. Zo schrijven leerlingen met de grootste precisie, oefenen ze schrijfvaardigheid en maken ze een gedetailleerde tekening. Nieuw is de 180º draaiende camera, waarmee je foto’s en video’s maakt vanaf de voor- en achterkant van het device. Door het innovatieve roterende ontwerp van de camera ontdek je veel nieuwe mogelijkheden voor het onderwijs: neem bijvoorbeeld de les op terwijl je aantekeningen maakt.

Leer meer over de Prowise personal devices